Gedin B.V. Lead Auditor ISO9001:2015 - Ardwin Jansen

ISO9001 Lead Auditor - Ardwin Jansen

18 januari 2019

Ardwin Jansen van Gedin B.V. behaalt Lead Auditor ISO9001:2015 certificaat!

Weer behaalt een van onze collega's het Lead Auditor certificaat voor ISO9001 2015. Deze keer is het Ardwin Jansen die het certificaat in 'de wacht sleept'.

Gedin is dagelijks betrokken bij omvangrijke infrastructurele projecten. Op deze projecten is kwaliteitsborging van essentieel belang. In een korte tijd wordt een tijdelijke projectorganisatie, van soms zeer grote omvang, gevormd. Voor deze tijdelijke organisaties dienen bedrijfsprocessen te worden vastgesteld, welke de kwaliteit van het eindproduct borgen. De ISO9001 voorziet in een belangrijk deel van deze kwaliteitsborging en verbetering van bedrijfsprocessen.

Door, naast de vaktechnische opleidingen, te investeren in de opleiding Lead Auditor ISO9001, vergroot Gedin de meerwaarde voor haar opdrachtgevers. De certificering is uiteraard niet alleen toepasbaar op infrastructurele projecten, maar ook binnen andere vakgebieden. 

Zoekt u een onafhankelijke partij om voor, of namens, u audits uit te voeren of voor advies over het opzetten of implementeren van uw kwaliteitsmanagement systeem, dan staan wij u hier graag in bij. Wilt u weten wat onze visie is op de toepassing van kwaliteitsmanagement voor uw organisatie of project, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

< Overzicht