N18 Groenlo-Enschede

21 april 2017

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt door de bouwcombinatie Noaber18 een nieuwe wegverbinding aangeleged tussen Varsseveld en Groenlo. De werkzaamheden maken deel uit van de reconstructie en aanleg van de Twenteroute, tussen Zevenaar en Enschede.

De A18/N18, ook wel de Twenteroute genoemd, verbind Zevenaar met Enschede. Hiermee worden twee belangrijke stedelijke gebieden (Nijmegen - Arnhem - Zevenaar en Almelo - Hengelo - Enschede) met elkaar verbonden. 

De huidige N18 is een drukke en onveilige provinciale weg welke dwars door diverse bebouwde kernen loopt. Doormiddel van een grootschalige reconstructie en verlegging wordt de verkeersveiligheid en de leefbaarheid van de diverse kernen verhoogt. De reconstructie komt tevens ten goede aan de doorstroming en reistijd op deze belangrijke verbinding in de Achterhoek. 

Gedin levert aan de bouwcombinatie Noaber18 ondersteuning op het gebied van Procesmanagement en coördinatie van werkoverdracht tussen ontwerp en realisatie. Daarnaast is onze collega Karel Minnema als Coördinator Oplevering aangesteld om het project over te dragen aan 9 stakeholders en de opdrachtgever Rijkswaterstaat.

We hebben op onze website een nieuwsartikel opgenomen van één onze collega's welke werkzaam is voor het project. Via onderstaande link leest u hierover meer. 

Een dag met collega Ardwin Jansen

< Overzicht