Maak kennis met ons Team!

 

Gedin - Kirsten de Bone  

Kirsten de Bone

Lange tijd werkte Kirsten in diverse rollen op het gebied van milieutechniek binnen de overheid. Na een periode werkzaam te zijn geweest in het management van de Regionale Uitvoeringsdienst, werd het tijd voor verbreding. Kirsten heeft haar uitdaging gevonden als Manager Projectbeheersing voor Gedin. Door het aanbrengen van structuur en een procesmatige manier van werken weet ze projectorganisaties efficient en doeltreffend te laten functioneren.

Vakgebieden: Projectbeheersing, Milieutechniek, Procesmanagement, Contract- en Financiële beheersing.

Likes; familie, yoga, zon vakanties.

 
Karel Minnema Gedin  

Karel Minnema

Als generalist in het vakgebied van de aannemerij koester ik bewondering voor de ware vakspecialisten die met passie hun vak uitoefenen. Met enthousiasme leg ik me toe op het vinden van die mensen die iedere dag op zoek zijn naar de toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Gedin moet een melting pot zijn van ingenieurs die met hun passie voor het vak en een natuurlijk enthousiasme maximaal presteren voor onze opdrachtgevers.

Lees hier meer over Karel Minnema

Likes; familie, outdoor sport, motocross, USA & Canada, ondernemen, de kids, kamperen, engineering

     
Yke de Veer Gedin  

Yke de Veer

Als Project Coördinator is Yke werkzaam voor zowel aannemers als adviesbureaus. Naast zijn specialisme op het gebied van bodemsaneringen heeft hij ruime ervaring op het gebied van aanleg van ondergrondse infra. Door zijn brede interresse in het aannemersvak en zijn ervaring binnen de verschillende disciplines hiervan, is Yke de technische vraagbaak binnen Gedin waar het gaat om uitvoeringstechnische vraagstukken. 

Vakgebieden: (Hoofd) uitvoering, Werkvoorbereiding, Coördinatie Kabels en Leidingen

Likes; uitdagende projecten, speciaal bieren, project van begin tot eind uitvoeren

     
Yke de Veer Gedin  

Robert van Eden

Sinds begin 2019 bij Gedin B.V. betrokken met passie voor bouw- en civiele techniek. Proces- en contractmanagment zijn mijn hobby’s. Opgedane ervaring is te breed om in een paar zinnen op te schrijven, maar onder andere uitvoerder, calculator, change-coördinator, projectcoördinator en technisch manager zijn een aantal functies die hij heeft mogen vervullen in de jaren die hij reeds werkzaam mocht zijn. Robert is iemand die van aanpakken weet en dankzij een sterk analytisch vermogen, boeren verstand en passie voor techniek en proces, gevraagd en ongevraagd een ieder van advies voorziet en niet te beroerd is om mensen bij te staan waar nodig.

Vakgebieden: Projectcoordinatie, procesbegeleiding, changemanagment, contractmanagment.

 Likes: Vrouw en kinderen,  motor, lezen, sport, uitdagingen.  

     
Iljan Vos Gedin     

Iljan Vos

Vakspecialist Bodem en (water)bodemgerelateerde werken en vraagstukken. Iljan beschikt als Senior Projectleider over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van bodemgerelateerde zaken. Hierbij werkt Iljan geregeld voor zowel overheden als beleidsmedewerker / handhaver maar ook als projectleider voor diverse aannemers.

Vakgebieden: Interim Management, Milieukundig Advies, Milieukundige Begeleiding, Projectleiding

 Lees hier meer over Iljan Vos

Likes; wielrennen, schaatsen, kids.  

     
Ronald van der Wal - Gedin  

Ronald van der Wal

Ronald is praktische HVK met een grote passie voor veiligheid. Als Hogere Veiligheidskundige heeft Ronald ruime ervaring met HSE-ondersteuning en vraagstukken binnen diverse projecten binnen Olie / Gas / Chemie / Industrie / Pharma / Voedsel en Windenergie. Werkzaam voor opdrachtgevers zoals AKZO Nobel, Philips, NAM, BioMCN, BARD, ALSTOM, DSM, INOVYN, Verwater, MSD, Frieslandcampina, KWS Infra.

Vakgebieden: Alle aspecten van veiligheid, waaronder: audits, veiligheid coaching, incidentonderzoek, risicobeoordeling, project-HSE-project Management, HSE-managementsystemen, Calamiteitenplannen, implementatiestrategieën, risicobeheer, HSE-prestaties ladders etc.

Likes; familie, de kids, mountainbiken, muziek, reizen, modelvliegen/drones