Maak kennis met ons Team!

 

Gedin - Ardwin Jansen  

Ardwin Jansen

In 2013 afgestudeerd als Ingenieur Civiele Techniek en nu met een stevige dosis passie aan het werk bij Gedin B.V.. Tot op heden heeft hij zijn ervaring opgedaan in de Project-, en Procesbegeleiding van omvangrijke civieltechnische en waterbouwkundige werken.

Ardwin is begonnen als werkvoorbereider bij een grote wegenbouwer en heeft zich inmiddels opgewerkt tot belangrijke schakel tussen de disciplineorganisatie en procesorganisatie op een omvangrijk project.  

Vakgebieden: Werkvoorbereiding, System Engineering, Projectcoördinatie, Procesbegeleiding

Likes; familie, de kleine, voetbal, 3e helft, project- en procesbegeleiding 

     
Karel Minnema Gedin

 

Karel Minnema

Als generalist in het vakgebied van de aannemerij koester ik bewondering voor de ware vakspecialisten die met passie hun vak uitoefenen. Met enthousiasme leg ik me toe op het vinden van die mensen die iedere dag op zoek zijn naar de toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Gedin moet een melting pot zijn van ingenieurs die met hun passie voor het vak en een natuurlijk enthousiasme maximaal presteren voor onze opdrachtgevers.

Lees hier meer over Karel Minnema

Likes; familie, outdoor sport, motocross, USA & Canada, ondernemen, de kids, kamperen, engineering

 

Agnes Dekker

 

Agnes Dekker

Als Proces,- en Informatiespecialist is Agnes zowel aan de kant van opdrachtgever als opdrachtnemer werkzaam op grote infrastructurele werken. Ze is begonnen als archiefmedewerker, maar heeft zichzelf door grote nieuwsgierigheid en leergierigheid verder ontwikkelt als Proces,- en Kwaliteitsmanager voor omvangrijke en complexe projecten. Door het succesvol afronden van de ISO15504 opleiding, mag ze zich Provisional Assessor noemen. 

Vakgebieden: Informatiemanagement, Procesmanagement, Kwaliteitsmanagement, Oplevering en Overdracht, Contractbeheersing & implementatie van bedrijfsprocessen.

Likes; Ierland, dansen, geschiedenis, stedentrips en bootcamp

 

Yke de Veer Gedin

 

Yke de Veer

Als Project Coördinator is Yke werkzaam voor zowel aannemers als adviesbureaus. Naast zijn specialisme op het gebied van bodemsaneringen heeft hij ruime ervaring op het gebied van aanleg van ondergrondse infra. Door zijn brede interresse in het aannemersvak en zijn ervaring binnen de verschillende disciplines hiervan, is Yke de technische vraagbaak binnen Gedin waar het gaat om uitvoeringstechnische vraagstukken. 

Vakgebieden: (Hoofd) uitvoering, Werkvoorbereiding, Coördinatie Kabels en Leidingen

 

Likes; uitdagende projecten, speciaal bieren, project van begin tot eind uitvoeren

 

 

Iljan Vos Gedin

 

Iljan Vos

Vakspecialist Bodem en (water)bodemgerelateerde werken en vraagstukken. Iljan beschikt als Senior Projectleider over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van bodemgerelateerde zaken. Hierbij werkt Iljan geregeld voor zowel overheden als beleidsmedewerker / handhaver maar ook als projectleider voor diverse aannemers.

Vakgebieden: Interim Management, Milieukundig Advies, Milieukundige Begeleiding, Projectleiding

 Lees hier meer over Iljan Vos

Likes; wielrennen, schaatsen, kids.

 
Ronald van der Wal - Gedin

 

Ronald van der Wal

Ronald is praktische HVK met een grote passie voor veiligheid. Als Hogere Veiligheidskundige heeft Ronald ruime ervaring met HSE-ondersteuning en vraagstukken binnen diverse projecten binnen Olie / Gas / Chemie / Industrie / Pharma / Voedsel en Windenergie. Werkzaam voor opdrachtgevers zoals AKZO Nobel, Philips, NAM, BioMCN, BARD, ALSTOM, DSM, INOVYN, Verwater, MSD, Frieslandcampina, KWS Infra.

Vakgebieden: Alle aspecten van veiligheid, waaronder: audits, veiligheid coaching, incidentonderzoek, risicobeoordeling, project-HSE-project Management, HSE-managementsystemen, Calamiteitenplannen, implementatiestrategieën, risicobeheer, HSE-prestaties ladders etc.

Likes; familie, de kids, mountainbiken, muziek, reizen, modelvliegen/drones