Gedin B.V. @ Opwaardering Twentekanalen

Opwaardering Twentekanalen

1 december 2021

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt door de bouwcombinatie Van Oord-Hakkers-Beens uitvoering gegeven aan het project Opwaardering Twentekanalen. Gedin ondersteunt en adviseert binnen diverse disciplines op dit project. 

Lees meer

Gedin B.V. @ Reconstructie Rail Emplacement Onnen Zuid

Reconstructie Rail Emplacement Onnen Zuid

8 februari 2022

In opdracht van ProRail wordt door StruktonRail het emplacementsterrein van NedTrain, geupgrade. Gedin adviseert en ondersteunt StruktonRail op het gebied van Projectbeheersing. 

Lees meer

Gedin @ Versterking Drontermeerdijk

Versterking Drontermeerdijk

19 juli 2020

Vanaf eind 2014 werd door Gedin reeds gewerkt aan het Ruimte voor de Rivier project  IJsseldelta. In aansluiting op dit project bevind zich de Drontermeerdijk, welke toekomstbestendig is gemaakt.

Lees meer

Gedin werkt aan het project Aanpak Ring Zuid

Aanpak Ring Zuid Groningen

1 maart 2018

In opdracht van Rijkswaterstaat bouwt Combinatie Herepoort aan de verbetering van de zuidelijke ringweg van Groningen. Gedin adviseert en ondersteund de bouwcombinatie op het gebied van System Engineering.

Lees meer

Station Groningen

Station Groningen

25 september 2020

In opdracht van ProRail wordt door onze opdrachtgever Strukton Civiel het centrale treinstation in Groningen gerenoveerd en uitgebreid. Gedin B.V. adviseert en ondersteund Strukton Civiel bij de uitvoering van het project.

Lees meer

Gedin B.V. @ Lock To Twente

Tweede Sluis Eefde - Lock to Twente

21 augustus 2017

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt door de bouwcombinatie Lock to Twente (Mobilis, Croon Wolter&Dros en TBI PPP) het sluiscomplex bij Eefde uitgebreid met een tweede sluis. 

Lees meer

N18 Groenlo-Enschede

21 april 2017

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt door de bouwcombinatie Noaber18 een nieuwe wegverbinding aangeleged tussen Varsseveld en Groenlo. De werkzaamheden maken deel uit van de reconstructie en aanleg van de Twenteroute, tussen Zevenaar en Enschede.

Lees meer

Grondverzet ten behoeve van Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld

Ruimte voor de Rivier - Veessen-Wapenveld

4 mei 2016

De bouwcombinatie IJsselweide, een combinatie van Boskalis Nederland en Van Hattum en Blankevoort, geeft uitvoering aan het project Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld. 

Lees meer

Ruimte voor de Rivier - IJsseldelta

Ruimte voor de Rivier - IJsseldelta

28 november 2014

Eind 2014 werd door de combinatie Isala Delta, een combinatie van Boskalis Nederland B.V. en Van Hattum en Blankevoort B.V., het contract getekend voor de uitvoering van het overheidsproject IJsseldelta.

Lees meer

Gedin Van Hattum en Blankevoort Boskalis Project Coordinator

Ruimte voor de Rivier - Deventer

9 september 2013

Het project Ruimte voor de Rivier wordt uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat. Stijgende waterstanden en intensief ruimtegebruik langs de rivieren vragen om maatregelen.

Lees meer

Hegeman Combiplan Nijverdal Project Cordinator

Combiplan Nijverdal

3 juli 2013

Midden door het centrum van Nijverdal lopen de hoofdverbindingsweg een spoorlijn tussen Almelo en Zwolle. In de loop der jaren is de intensiteit van het verkeer op dit tracé geïntensiveerd, waardoor uitbreiding noodzaak is.

Lees meer

System Engineering - Gedin

RWZI Uithuizermeeden

14 juli 2014

De rioolwaterzuiveringsinstallatie van Uithuizermeeden wordt uitgebreid in verband met de opheffing van de installatie in Uithuizen.

Lees meer

Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin

Bodemsanering Christoffellocatie Almelo

14 augustus 2013

Nabij het centrum van Almelo maken een oude kerk en pastorie plaats voor de nieuwbouw van 22 appartementen. Alvorens de bouw kan beginnen, dient het terrein gesaneerd te worden.

Lees meer

Gedin - Van Gelder - Weg van de Toekomst

Weg van de Toekomst, Oss

16 juli 2013

De provinciale weg N329 in Oss is uitverkoren als "Weg van de Toekomst". De weg dient het toonbeeld te worden van duurzaamheid en innovatie. Een energie neutrale weg, zowel in aanleg als gebruik.

Lees meer

Gedin - MNO Vervat - Emmen Zuid

Station Emmen Zuid

16 juli 2013

Het oude station Emmen Bargeres wordt vervangen en verplaatst naar een nieuwe locatie, aan de rand van Emmen. Een nieuw station in combinatie met een onderdoorgang onder een provinciale weg.

Lees meer

Gedin - BAM - Wegverbreding A28 asfalt coordinator

Wegverbreding A28 Zwolle - Meppel

8 augustus 2013

In het kader van "Spoedaanpak Wegen" verbreedt Rijkswaterstaat de A28 tussen knooppunt Hattemerbroek en Lankhorst. In beide richtingen worden de rijstroken uitgebreid, geluidsschermen toegepast, voegovergangen ...... 

Lees meer

Sanering Asbestwegen Fase 2

30 juli 2013

Tussen 2008 en 2010 worden er, door de Combinatie A&G Milieutechniek en StuytVriezen, in en rondom Hof van Twente ruim 300 locaties gesaneerd. De sanering maakt onderdeel uit van de grootscheepse "schoonmaak actie van VROM".

Lees meer

Gedin opslaglocatie Zweekhorst Uitvoerder Bodemsanering

Aanleg opslaglocatie verontreinigde grond, de Zweekhorst

30 juli 2013

Grondreinigingslocatie "De Zweekhorst" heeft behoefte aan uitbreiding van opslagcapaciteit voor verontreinigde grond en herbruikbaar industrieel afval. Er wordt een opslagvloer van 4,5 hectare aangelegd conform specifieke eisen.

Lees meer