Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin

Soil Remediation Christoffellocation Almelo

14 August 2013

Project Bodemsanering Christoffellocatie Almelo
Opdrachtgever RGS Groep Rijssen
Jaar 2013
Contract Type R.A.W. Bestek
Aanneemsom € -,-
Functie Milieukundig Uitvoerder / DLP'er

 

Gedin B.V. & Bodemsanering Christoffellocatie Almelo

Aan de rand van het centrum van Almelo maakt een oude kerk plaats voor de bouw van 22 appartementen. In opdracht van het bouwbedrijf Goossen te Pas Bouw uit Almelo, is op deze door onze opdrachtgever RGS Groep een omvangrijke bodemsanering uitgevoerd.

Het werk is ontwikkeld, gecalculeerd en in concurrentie aangenomen onder begeleiding van onze collega Iljan Vos. Een gedegen voorbereiding en uitgewerkt plan, hebben uiteindelijk geleid tot de optimale prijs-kwaliteit verhouding voor de klant van RGS.

Niet lang na de gunning van het werk, werd de uitvoering van de werkzaamheden opgestart. Deze opstart vond plaats in een voor onze opdrachtgever erg drukke periode.  

Met enig passen en meten is het ons gelukt om aan de spoedvraag van RGS te kunnen voldoen en binnen 2 dagen een ervaren uitvoerder/DLP'er (Deskundig Leidinggevende Projecten) te kunnen inzetten voor het werk aan de Christoffelstraat.

 

 

 

Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin B.V.

 

 

Daarnaast heeft de inzet van deze 'dubbelfunctie' voor onze opdrachtgever geleid tot kostenbesparing op het project.  

Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin B.V.

 

'Mijn verantwoordelijkheden bestonden met name uit zorg dragen voor een efficiënte inkoop, opstellen van begrotingen, efficiënt plannen van werkzaamheden en de dagelijkse aansturing op de projectlocatie', aldus Yke.

 

 

 

Voor een periode van ongeveer 3 maanden heeft onze collega Yke de Veer alle werkzaamheden voor het project gecoördineerd en samen met de hoofduitvoerder van RGS tot een goed einde gebracht.

 

Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin B.V.  Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin B.V.

 

Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin B.V.  Bodemsanering Christoffellocatie Almelo Gedin B.V.

< Summary